Cukr, sůl, tuk : jak si nás potravinoví obři připoutávají a vytvářejí závislosti /

Zajímavé čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé sladké tyčinky a sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné cukru, soli a tuku. A to vše jen s jediným záměrem...

Full description

Main Author: Moss, Michael, 1955-
Other Authors: Heczková, Lenka
Format: Book
Language: Česky
Published: Bratislava : Eugenika, 2015
Edition: První vydání
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Vintířov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
315700351492 351492 VF 61 (neuvedeno) Available