Cukr, sůl, tuk : jak si nás potravinoví obři připoutávají a vytvářejí závislosti /

Zajímavé čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé sladké tyčinky a sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné cukru, soli a tuku. A to vše jen s jediným záměrem...

Celý popis

Hlavní autor: Moss, Michael, 1955-
Další autoři: Heczková, Lenka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Bratislava : Eugenika, 2015
Vydání: První vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Vintířov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700351492 351492 VF 61 (neuvedeno) Dostupné