Kuchařka pod párou /
Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla.
Hlavní autor: | Kuntzmannová, Miroslava, 1950- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
JOTA,
2013
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla. |
---|---|
Fyzický popis: |
155 s. : barev. il. |
ISBN: |
978-80-7462-420-9 : |