Kuchařka pod párou /
Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla.
Hlavní autor: | Kuntzmannová, Miroslava, 1950- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
JOTA,
2013
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Vintířov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700342517 | 342517 | VF 641.5/.8 | (neuvedeno) | Dostupné |