Tradiční recepty-- bez lepku-- /

Recepty z české a moravské kuchyně vás jistě přesvědčí, že i bez lepku se jídlo může stát požitkem. Nové vydání bylo doplněno ještě o nové poznatky, dozvíte se třeba, jak si připravit vlastní, spolehlivě bezlepkové uzené maso.

Hlavní autor: Baláková, Alena
Další autoři: Poláček, Jiří, 1946-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2013
Vydání: České vyd. 2., dopl.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Vintířov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
315700339288 339288 VF 641.5 (neuvedeno) Dostupné 2x