Vandal a já, aneb, Kůň pro radost - Hozová, Hana Clerien (Mladá fronta, a.s., 2017)
Autorčiny vzpomínky na sedm let radostí i starostí, kdy jí byl kůň Vandal nejen společníkem na vyjížďkách, ale i terapeutem, přítelem a velkou láskou. Je to ohlédnutí za splněným snem a zároveň snaha poskytnout čtenáři představu o tom, co všechno obnáší pořízení a vlastnění koně